En plats för mig
 
Igår fick jag vara med om något läckert. Jag fick promenera med en alpacka. Hur coolt är inte det? Vi var på Alpacka tracking på Lilla Västgårda i Ekeby. En mysig gård med höns, får och alpackor mitt i den här oasen av lugn som är läkande för både kropp och själ. Alla ni som har vägarna förbi borde stanna till och ta en titt i deras lilla gårdsbutik.

Vi hade iallafall en helt underbar dag med Alpackamys, grillning, trevligt sällskap och underbart väder.
 
Bild på den nästan färdiga, virkade mattan som jag gör åt Linnea.
 
Nu har jag varit där igen. Den där bubblan som gör att jag inte orkar göra något. Så mycket som jag vill göra men det går liksom inte att genomföra. Beror nog mest på det katastrofala kaoset vi haft den senaste tiden. Människor är hemska när dom sätter den sidan till. Min ångest blir ohanterlig och jag stänger av helt. Därför har ni inte hört något från mig på ett tag.

Jag har iallafall äntligen klippt mig. Blev en busig halvkort frisyr eftersom mitt långa hår knappt gick att rädda. Nu ska det bara i lite färg så känner jag mig som en ny människa.
Hösten börjar också smyga sig på, jag tycker det är rätt mysigt att det äntligen börjar bli dags för mörker, levande ljus och filt i soffan.

Mattan som jag virkar på är alldeles snart klar, kanske till och med hinner jag bli färdig innan jag ska träffa beställarna på söndag.
 
Ska alldeles snart iväg på terapin men tänkte slänga iväg ett inlägg medan jag väntar på skjuts. Vi har funderat länge på att köpa en ny säng. Vi har haft Stefans gamla (lilla) säng så länge och nu börjar den kännas lite trång, trång och varm. Så i dag ska vi iväg till Ikea för att kika lite. Spännande och se om vi bara kommer ut med en säng eller om vi köpt upp hela matbudgeten på ljus, plastburkar och filtar.
 
Jag har inte skrivit på länge. Mycket beror på att jag helt enkelt inte mått så bra. Jag har en riktigt downperiod nu.
Helgen spenderades görande absolut ingenting. Vilket har varit rätt skönt. Vi har bara varit. Vill försöka klippa i mig nu i veckan och så har vi bokat mamma och pappas biljetter hit ner över jul. Weee! Det ska bli så himla mysigt. Jag längtar så jag nästan dör.
 
Vilka dagar jag haft nu. Inte alls varit pigg på någonting. Helst bara velat ligga i sängen men som tur är har jag en valp som hindrar mig från att gräva ner mig helt (Ja, och en underbar man också.)
I morgon har jag uppföljningsmöte angående boendestöd, hade tänkt baka kanelbullar så det fanns något att tugga på men orkade fan inte ta tag i det i dag.

Annars har jag planer på att börja skriva igen, inte bara blogga som jag gör nu. Det är ett bra sätt att få ur sig saker.
 
 
Vaknade vid 4 och kunde inte somna om, istället så startade jag diskmaskinen och städade lite. Tur man är produktiv när man inte kan sova iallafall. Nej, nu ska jag fortsätta stöka lite, får ju faktiskt besök om inte allt för länge.
 
Tog mig ett avslappnande bad nu på kvällen och känner att det snart är dags för sängen. tar med mig lite virkning och hörlurar så kan det bli riktigt mysigt.
Regnat har det också gjort, såklart så började det ÖSA ner precis när jag var ute på promenad med Boendestödet. Vi var helt dyngsura när vi kom hem igen.
Sen är det ju inte så kul att vara ute med Nasus (valpen) när det regnar så istället har han gått lös på ALLT här inne. Mina skor, katterna, Assa...
Nej, nu lämnar jag över till Stefan och går upp. Somnar nog snart på tangentbordet.
 
Gick och la mig vid 22 tiden igår och vaknade klockan 6 av att valpen busade runt. Fick faktiskt sova hela natten (Det har nog inte hänt på 2-3år. ) Stefan har åkt till skolan så jag och björnarna sitter här och funderar på vad vi ska hitta på i dag. Lite virkning ska jag göra så mattan blir klar någon gång. Helst innan vintern och så måste jag nog städa lite. I eftermiddag kommer boendestöd och sedan är det nästan dags att gå och lägga sig igen.