En plats för mig
 
Överlag en lugn dag, har mest gått runt och haft ont i huvudet och känt mig alldeles ostabil. Vad jobbigt det är att inte känna sig pigg någon gång, att aldrig få ro i kroppen.
Kom ut en liten sväng med boendestöd och sedan åkte vi och handlade en sväng innan jag kraschade ner i sängen. Nu sitter vi och spelar lite spel innan det är dags att sova igen.

Nu räknar vi ner dagarna tills mamma och pappa kommer hit och hälsar på över julen. Det ska bli så jävla mysigt. Som jag saknar dom.
 
Har ingen som helst aning vad jag ska hitta på i dag. Boendestöd kommer klockan 13 och fram tills dess är jag helt "ledig". Fick slut på Abilify förra helgen och när vi skulle hämta ut fanns det inte på något apotek i närheten. Istället har jag fått gå utan fram tills i går när dom äntligen beställt. Utan min abilify blir jag paranoid. Kul när man vill ut och göra saker men inte klarar av det.  I eftermiddag åker vi till Eslöv för att handla kött och en sväng in på djuraffären. Vi ska byta foder till björnarna för att se om pälsen blir något bättre.

Onsdag

11/27/2013

0 Comments

 
I dag har jag gjort absolut ingenting. Sovit bort hela dagen efter simningen i morse. Men vad skönt det var att få lite riktig sömn. Glömde såklart bort att det var onsdag så jag missade terapin. Men det kommer ju en onsdag nästa vecka också.Vilken klant jag är.
 
Är tyvärr utan internet så mina inlägg kommer komma från telefonen och min surfplatta.  Med andra ord mycket kortare och mer svårlästa än förr. 

Inget boendestöd och jag kom inte iväg till simningen.  Med andra ord inte så himla bra dag.  Jag hanterar inte misslyckanden så himla bra. 

Nu ser vi på Ironman 3 innan sängdags. 
 
Jag har börjat glömma bort att ta min dagmedicin, vet inte varför eftersom jag haft så bra koll tidigare. Märker först när jag blir skakig och ostabil i humöret att jag missat att ta den och då är det redan sent.
Har ni några tips på hur jag ska komma ihåg att ta den?
Diskar för fullt och känner mig rätt nöjd med dagen so far. Ställde in boendestöd på grund av lite sömn men har ändå fått rätt mycket gjort.
 
Var en sväng på Ikea igår och inhandlade massa smått och gott. Sänglampor, matlådor och dom första blommorna till fönstret. Slutade lite halvdyrt och med stora skavsår på fötterna. Som vanligt när man varit där. Resten av söndagen spenderades med att titta på LoL turnering och avsluta med en film. Inlindad i våra nya filtar var det en riktigt riktigt mysig kväll vi fick.
Natten lite sämre, knappt någon sömn och den lilla jag fick kantades av mardrömmar och ångest. Men lite har jag orkat med, ett litet kalas och Ikea utan ett enda sammanbrott. Man får inte ha så höra förväntningar. Kul liv.
 
Jag hade ett långt inlägg skrivet men jag ångrade mig i sista minuten, jag vet att jag lovat att vara helt ärlig och någorlunda öppen här i bloggen men vissa saker får jag nog hålla igen på.
Vissa saker ledde upp till att jag spenderade sena lördagskvällen i tårar och kände mig värdelös och ensam. Jag försöker alltid mitt bästa, jag sätter människor före mig själv ofta och jag vill absolut inget ont till någon (Inte helt sant, vissa förtjänar en high-five i ansiktet med en stol) men över lag tycker jag att jag är en ganska okej tjej. Ändå så gör jag folk besvikna.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning för Ikea.


 
Efter kalas och allmänna bestyr så har den här dagen också gått. Maten är på spisen och jag sitter inlindad i min nya filt och bara njuter av kvällen och den sjungande huvudvärken som jag fått som ett brev på posten.
Försöker samla energi för Ikea i morgon och kanske en sväng till skogen.  Jag vet att jag ställt frågan förut men hur orkar folk vara så himla aktiva hela tiden?

 
Godmorgon.
Sitter här med en kopp te  och funderar på dagen. Först ska vi förbereda lite inför kalaset och så ska vi möjligtvis slänga en tvätt i maskinen. Hade ju hoppats att jag skulle vakna och må bra men med en sådan natt som jag haft är det svårt. Så fort jag la mig igår kom ångesten smygandes och försvann inte förrän framåt småtimmarna.
Fokuserar på något positivt och försöker komma mig igenom dagen ändå. Ser ju faktiskt fram emot "kalaset".
 
Efter en lugn och skön kväll, förutom lite panikstädning inför morgondagen så sitter vi och varvar ner. Duktigt trött är jag och det är sååå skönt att för en gångs skull känna sig redo för sängen. Känns som att simningen är bra för mig, och min sömn.  I morgon ska vi ha "kalas" för mig och Stefan  och jag hade faktiskt tänkt må bra. Faktiskt. Godnatt.